Η Εταιρεια μας

PCS Hellas

Δραστηριοποιούμαστε απο το 2004 στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον έλεγχο και στην διαχείριση των ζωϊκών παρασίτων (I.P.M -Integrated Pest Management) προστατεύοντας υπεύθυνα και αποτελεσματικά, εγκαταστάσεις και προϊόντα από τις φθορές που μπορούν να προξενήσουν.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων & Φαρμάκων, Εμπορίας, Χώρων Εστίασης , Logistics , Διαχείρισης Οδικών Δικτύων & Δημόσιοι Οργανισμοί εμπιστεύονται την προστασία των εγκαταστάσεών τους στην P.C.S Hellas και στο ολοκληρωμένο της πρόγραμμα ελέγχου ζωικών παρασίτων το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε επαγγελματικού κλάδου καθιστώντας μας, την μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος

Στρατηγική & Όραμα

Η εστίαση στον πελάτη για τους ανθρώπους της P.C.S Hellas, αποτελεί βασικό γνώρισμα αλλά και γνώμονα στο τρόπο σκέψης και δράσης τους.

Αναζητώντας το συνεχώς αυξανόμενο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, επενδύουμε διαρκώς στην βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας μέσω:

  • Της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας (τεχνογνωσία).
  • Καθορίζοντας τις προτεραιότητές μας, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις των πελατών μας.
  • Διαθέτοντας ένα φάσμα στρατηγικών για να μαθαίνουμε από τους πελάτες μας και να μετράμε το βαθμό ικανοποίησής τους, από την απόδοσή μας.
  • Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες και τα δεδομένα που συλλέγουμε από τους πελάτες ως βάση των πολιτικών διοίκησης, των αποφάσεων καθώς και το σχεδιασμό των υπηρεσιών μας.
  • Έχοντας ξεκάθαρη εικόνα του προφίλ των πελατών που εξυπηρετεί η εταιρεία μας.
  • Καθορίζοντας πρότυπα άριστης εξυπηρέτησης πελατών και μετρώντας τις επιδόσεις μας ως προς τα πρότυπα αυτά.

Οι Άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας είναι και αυτοί που καθορίζουν το μέλλον της εταιρείας. Γι’ αυτό το λόγο, θεωρούμε στρατηγική επιλογή το να προσελκύουμε ικανά στελέχη, να τους παρέχουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον ,να φροντίζουμε για τη συνεχή εξέλιξή τους και να τους παρέχουμε κίνητρα για υψηλές επιδόσεις σε κάθε δραστηριότητα.

Το τμήμα επιστημονικών συμβούλων της PCS HELLAS επισκέπτεται τους χώρους σας, και σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση σας.