Χωροι εστιασης

• Εστιατόρια
• Café – Bar

Η επιτυχία στην λειτουργία μιας επιχείρησης εστίασης όπως ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ, βασίζεται στην φήμη που έχει δημιουργήσει από την ποιότητα των φαγητών/ποτών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως η γρήγορη εξυπηρέτηση (κα). Οι πελάτες όμως πριν φτάσουν να αξιολογήσουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά αναμένουν και το υψηλότερο επίπεδο υγιεινής. Παρουσία παρασίτων σε αυτούς τους χώρους μπορούν εύκολα να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στην φήμη κάθε καταστήματος κυρίως με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Καθίσταται λοιπόν αναγκαίο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης παρασίτων με στόχο την καλύτερη διαχείριση των αρνητικών επιπτώσεων που προκαλούν τα παράσιτα ώστε να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που έγινε για την απόκτησης αυτής της φήμης.

Παρέχουμε υποστήριξη, σύμφωνη με τις νομοθετικές διατάξεις με πλήρες φάκελο καταπολέμησης παρασίτων και εφαρμογή προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε καταστήματος.

Το τμήμα επιστημονικών συμβούλων της PCS HELLAS επισκέπτεται τους χώρους σας, και σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση σας.